Μαρκόπουλος Αναστάσιος - Ασφάλειες με συνέπεια στην Πάτρα

Αν ψάχνετε για τις πιο συμφέρουσες ασφάλειες και προνομιακές καλύψεις, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο ασφαλιστικό γραφείο του Α. Μαρκόπουλου στην Πάτρα. Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλίσεων από το 1990 με την επωνυμία ΄΄Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος - Κολιαδήμα Κωνσταντίνα΄΄.

Στο ασφαλιστικό γραφείο Α. Μαρκόπουλος στην Πάτρα σας παρέχουμε προνομιακά πακέτα ασφάλισης τόσο για γενικές ασφάλειες (ασφάλιση αυτοκινήτων, κατοικίας, επιχειρήσεων, αστικής ευθύνης, νομικής προστασίας, οδικής βοήθειας, μεταφορών και ασφάλιση περιουσίας) όσο και για ασφάλειες ζωής (ασφαλιστικά προγράμματα υγείας - συνταξιοδοτικά & αποταμιευτικά προγράμματα - ασφαλίσεις προσωπικών ατυχημάτων - ομαδικές ασφαλίσεις.)
Που θα μας βρείτε
Η σχεδόν 25ετής πορεία μας επιβραβεύεται με συνεχής ετήσιους τίτλους αναγνώρισης της προσπάθειάς μας και των οικονομικών αποτελεσμάτων του γραφείου μας, από τις ασφαλιστικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Βασικός συντελεστής της επιτυχίας μας, η εμπειρία μας σε κάθε μορφής ασφαλιστικό θέμα και η αστείρευτη και συνεχής εμπιστοσύνη των πελατών μας που χρόνια μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να το κάνουν.

Από το 2010 και μετά το γραφείο μας λειτουργεί με την επωνυμία ΄΄Μαρκόπουλος Αναστάσιος΄΄. Η πείρα και οι γνώσεις των τόσων χρόνων σε συνδυασμό με την δυναμική, την όρεξη για δουλειά και την απόλυτη ενημέρωση σε όλα τα ασφαλιστικά ζητήματα, εγγυάται την συνέχεια της υποδειγματικής εξυπηρέτησης όλων όσων εμπιστεύονται σε εμάς την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.