Ασφάλειες αυτοκινήτου - περιουσίας

Απευθυνθείτε στο ασφαλιστικό γραφείο Μαρκόπουλος Αναστάσιος στην Πάτρα και εξασφαλίστε το δικό σας προνομιακό συμβόλαιο ασφάλισης με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Ασφαλίστε το αυτοκίνητο (επαγγελματικό ή ΙΧ) τη μηχανή ή οποιοδήποτε όχημα και επωφεληθείτε από τις ασυναγώνιστες τιμές μας. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς κολοσσούς, ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, όπως η International Life, AΤΕ Ασφαλιστική, ΜΙΝΕΤΤΑ, Ιnterlife κά εγγυάται την πληρότητα και την αξιοπιστία του συμβολαίου σας. Επιπλέον οι συνεργάτες του γραφείου μας είναι πάντα δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς και φροντίζουμε άμεσα για ό,τι χρειαστεί.
Το ασφαλιστικό γραφείο Μαρκόπουλος Αναστάσιος μπορεί να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε πελάτη σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται
(πόλεις - επαρχίες - νησιά) και απευθύνεται σε όλους τους Ιδιώτες, Ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κατηγοριών, Εταιρείες κάθε μορφής και αντικειμένου, Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, Τεχνικές εταιρείες, Μηχανικούς, Συλλόγους κάθε είδους, Δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες και γενικά σε οποιονδήποτε θέλει να ασφαλίσει κάτι . . . από ένα μοτοποδήλατο μέχρι ένα αεροπλάνο και από έναν άνθρωπο μέχρι χιλιάδες!